ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε τη πίτα του ο Ερμής Αμυνταίου

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ηλία Κάτανα καθώς και...
εκπροσώπων του Δήμου Αμυνταίου (απουσίασαν εκπρόσωποι από την Ε.Π.Σ. Φλώρινας λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, καθώς και βουλευτές του Νομού) ο Ερμής Αμυνταίου έκοψε τη πίτα του για τη νέα χρονιά.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. όμως ζήτησε από τον πρόεδρο του Ερμή να ανακοινώσει ότι μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων θα έρθει ο ΠΑΟΚ στο Αμύνταιο και θα πραγματοποιηθεί ένα σπουδαίο τουρνουά με τη συμμετοχή ακόμα του Ερμή, του πρωταθλητή της Ε.Π.Σ. και πιθανότατα της ΑΕΚ (το έχει αναλάβει προσωπικά ο Γιώργος Λιάνης).

Ένα τουρνουά που θα αποτελέσει τεράστιο γεγονός για τη Δυτική Μακεδονία και όχι μόνο και που αποδεικνύει τη πολύ σωστή εικόνα που έχει «χτίσει» ο Ερμής και στις δημόσιες σχέσεις.

Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό απόρροια της εντυπωσιακής πορείας του νεοφώτιστου Ερμή στη Γ΄ Εθνική και ευχή όλων ήταν να συνεχίσει και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο πρόεδρος της ομάδας Παύλος Λαζαρίδης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη βοήθεια του, έκανε τα «παράπονά» του στο περιφερειάρχη και έδωσε και μια είδηση πολιτικού ενδιαφέροντος λέγοντας ότι θα είναι υποψήφιος μαζί του αν ξανακατέβει.

Επίσης έγινε ιδιαίτερη μνεία σε όλους όσους βοηθάνε οικονομικά την ομάδα ενώ χαιρετισμό απευθύναν τόσο ο περιφερειάρχης όσο και ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Θεοδώρου υποσχόμενοι ότι θα βοηθήσουν όσο μπορούν.

Μετά τη κοπή της πίτας ακολούθησε ένα μικρό γλέντι με τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν νωρίς αφού την επομένη υπήρχε και παιχνίδι.




Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: