ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

O πραγματικός λόγος που χώρισαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας που μας σόκαρε!!!

Το ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town ρίχνει φως στο διαζύγιο που ταρακούνησε την ελληνική showbiz.

Ο πως είναι φυσικό κι επόμενο, όλα τα περιοδικά είχαν πρώτο θέμα τον...

πιο ξαφνικό χωρισμό για τον οποίο συζητούν όλες οι εκπομπές lifestyle στα ελληνικά κανάλια. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, επιβεβαίωσαν τις φήμες που ακούγονταν και ανακοίνωσαν ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι.

Το Down Town με τη σειρά του, επιχειρεί να βρει τις αληθινές αιτίες πίσω από αυτόν τον χωρισμό και μιλάει με ανθρώπους του περιβάλλοντος του ζευγαριού.

Η ρουτίνα
«Ο πραγματικός λόγος για τον χωρισμό τους είναι ένας. Η Φαίη, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, αφοσιώθηκε στο μεγάλωμά του. Εστίασε το ενδιαφέρον στα παιδιά της και έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη σχέση της με τον Γιώργο. Έτσι, από ερωτευμένο ζευγάρι, είχαν γίνει φίλοι και συνεργάτες. Η απαιτητική καθημερινότητα σκότωσε την ερωτική τους ζωή. Συμβαίνει καθημερινά σε εκατοντάδες ζευγάρια γύρω μας», λέει φίλη της Φαίης.

Η ψυχολογική ένταση της Φαίης, μετά την υπόθεση Παντελίδη
Πρώην συνεργάτης της εκπομπής δίνει μια άλλη εκδοχή του χωρισμού τους αφού υποστηρίζει πως όταν η Φαίη βρέθηκε αντιμέτωπη με τις «ηθικές κατηγορίες» για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, χρειαζόταν μια στήριξη την οποία ο Γιώργος Λιάγκας δεν της παρείχε. Η Φαίη είχε δηλώσει ότι δεν θεωρούσε ωραία την πράξη του Παντελή Παντελίδη να κυκλοφορήσει τραγούδι με ομοιοκαταληξία για τα κατεχόμενα της Κύπρου. Έτσι όταν ο τραγουδιστής πέθανε, η Φαίη είχε να αντιμετωπίσει την οργή του κόσμου για τα σχόλια που είχε κάνει. Εκείνη πίστευε ότι έπρεπε να απολογηθεί, ο Γιώργος πως έπρεπε να το αφήσουν να ξεχαστεί. Οι καθημερινοί καυγάδες μεταξύ τους ήταν πλέον ρουτίνα και η μόνη στιγμή που εμφανίστηκαν σαν ενωμένο ζευγάρι ήταν όταν τον Απρίλιο πέθανε ο πατέρας του Γιώργου.

Η καθημερινή φθορά
Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιώργου και του καναλιού λέει τα εξής «Η ρουτίνα νίκησε το ζευγάρι. Ήταν συνέχεια μαζί και αυτό ήταν καταλυτικό για να επέλθει πιο γρήγορα η φθορά. Βρίσκονταν καθημερινά στη δουλειά πάνω από 13 ώρες τη μέρα και μετά στο σπίτι. Αυτό έφερε τριβή στη σχέση τους. Επίσης συχνά μετέφεραν σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς. Δεν έβαζαν όρια ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική ζωή και αυτό δημιουργούσε πολλά προβλήματα.»

Ο γάμος τους ουσιαστικά είχε λήξει από την περασμένη άνοιξη, απλώς ο Γιώργος σχεδίαζε επιμελώς το πώς θα κοινοποιήσουν το διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: