ΣΙΝΕ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

9ος ο Τεντόγλου στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο κλειστού - Ακυρώθηκε η Μπελιμπασάκη

Άδοξα ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίας Μπελιμπασάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ.

Το βράδυ της Παρασκευής (2/3) η πρωταθλήτρια των 400μ. ακυρώθηκε στα ημιτελικά, καθώς πάτησε...

ελάχιστα την εσωτερική γραμμή του διαδρόμου της και έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματός της, έχοντας μάλιστα τερματίσει δεύτερη στη σειρά της με ατομικό ρεκόρ (52.17).

Την ίδια στιγμή, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέλαβε την 9η θέση στον τελικό του μήκους με άλμα στα 7,82μ., ενώ είχε και δύο άκυρα.

Τέλος, άτυχη στάθηκε στον προκριματικό των 60μ. εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου, καθώς σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο και δεν κατάφερε να τερματίσει.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έπεσε άσχημα, οι γιατροί έσπευσαν από πάνω της, για να χειροκροτηθεί από τον κόσμο όταν σηκώθηκε όρθια.


Τεντόγλου
Η ατυχία που χτύπησε χθες τους Έλληνες αθλητές στίβου, δεν έκανε το χατίρι στο Μίλτο Τεντόγλου, που για μία θέση δεν κατάφερε να πάρει αυτό που του άξιζε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Ο πρωταθλητής της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών έχασε έτσι την ευκαιρία να συνεχίσει στις υπόλοιπες τρεις προσπάθειές του, ενώ το πρώτο ελάχιστα άκυρο άλμα του θα τον έβαζε σίγουρα στην εξάδα του αγωνίσματος.
Παρ΄όλα αυτά ο Μϊλτος με την 9η θέση που κατέλαβε με άλμα στα 7,82μ. επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι δίκαια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του αγωνίσματος και ότι έχει κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό από τους παγκοσμίου βεληνεκούς συναθλητές του. 

Περηφάνια λοιπόν και εμπιστοσύνη για τις δυνατότητες και τις εμφανίσεις του. Τα καλύτερα είναι όλα μπροστά μας, είμαστε ευτυχείς που αυτός ο καταπληκτικός αθλητής μας δίνει διαρκώς τα διαπιστευτήριά του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: