ΣΙΝΕ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Με όπλο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης!


ΑΕΚ: Δεν μπαίνουμε να παίξουμε σε συνθήκες τρομοκρατίας...


Περισσότερη από μία ώρα έχει περάσει από την ώρα που θα έπρεπε να είχε τελειώσει το ντέρμπι, αλλά...
δεν έχει λήξει, τυπικά. Μετά την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, όντας έξαλλος για το ακυρωθέν γκολ του Βαρέλα, οι διαιτητές και η ΑΕΚ αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενημέρωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο "κάτω από συνθήκες τρομοκρατίας", όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά οι "κιτρινόμαυροι".

Ο Μηνάς Λυσάνδρου, μάλιστα, είναι στα αποδυτήρια της Τούμπας και μιλάει με τους διαιτητές, ενημερώνοντας τους ότι δεν γίνεται να μπει η ομάδα να παίξει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Μένει να φανεί εάν τελικά θα υπάρξει διακοπή του ντέρμπι ή θα μπουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο για να παιχτεί το τελευταίο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων και να ολοκληρωθεί το ματς.


Με όπλο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης!

Όταν ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε να μην μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης κατέβηκε έξαλλος από τα επίσημα και εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να πάρει την ομάδα και να φύγει.

Οι άνθρωποι της ασφάλειας του τον συνόδευαν σε όλη την διάρκεια της παρουσίας του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ κάποια στιγμή του έφυγε το σακάκι.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-0 ΤΕΛΙΚΟ – Κατοχυρώθηκε το ντέρμπι στον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο διαιτητής Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα - Μέτρησε το γκολ του ΠΑΟΚ - Η διακοπή του αγώνα έγινε με υπαιτιότητα της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ - Η πλευρά της ΑΕΚ υποστηρίζει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, αλλά ότι η διακοπή οφείλεται στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη!

Ύστερα από δύο ώρες από τη διακοπή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ο διαιτητής Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, ο ρέφερι της αναμέτρησης καταχύρωσε το παιχνίδι υπέρ του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 (σ.σ. μέτρησε τελικά το γκολ του Βαρέλα), σημειώνοντας ότι ο αγώνας διακόπηκε με υπαιτιότητα της ΑΕΚ, η οποία δεν θέλησε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο.

Η πλευρά της ΑΕΚ υποστηρίζει, πάντως ότι το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, αλλά ότι η διακοπή οφείλεται στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη!
Όπως θα δείτε λοιπόν στη φωτογραφία που ακολουθεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ οπλοφορούσε.







Sport FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: