ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Σάλος στη Λάρισα με ροζ σκάνδαλο! «Τσάκωσε» τον άνδρα της καβάλα με τη μητέρα της

Σαν «βόμβα» έσκασε στη Λάρισα η «πικάντικη» ιστορία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Πρωταγωνιστής ένας 35χρονος, τον οποίο... «τσάκωσε» η σύζυγός του στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. Μάλιστα, η απατημένη γυναίκα υπέστη διπλό σοκ. Πέρα από την αποκάλυψη ότι ο άνδρας της διατηρούσε παράλληλη σχέση, διαπίστωσε ότι η γυναίκα που τον «ξεμυάλισε» ήταν η ίδια της η μητέρα, αναφέρει η εφημερίδα Star Press.

Η αποκάλυψη έγινε όταν η γυναίκα αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Ο σύζυγός της, ο οποίος εργαζόταν σε κατασκευαστική εταιρεία, τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος, Ωστόσο, είχε αναλάβει κάποια μερεμέτια στο κέντρο της πόλης, μέχρι να βρει μία σταθερή εργασία.

Το γεγονός ότι αργούσε να γυρίσει κάποιες φορές στο σπίτι, αλλά και ότι ξόδευε τα χρήματα που έβγαζε, έβαλε σε υποψίες τη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η γυναίκα αποφάσισε να πάρει άδεια από την εργασία της για να δει τι συμβαίνει. Η σύζυγος του 35χρονου τον είδε να μπαίνει στο σπίτι της μητέρα της. Ωστόσο, αργούσε πολύ να αποχωρήσει από το σημείο, γεγονός που θορύβησε τη γυναίκα, η οποία μπήκε στο σπίτι της μητέρας της να δει τι συμβαίνει.

Η αποκάλυψη του ένοχου μυστικού την άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τσάκωσε τον άνδρας της στο κρεβάτι με τη μητέρας της. Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και από τις φωνές κατάλαβε όλη η γειτονιά, αυτά που συνέβαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: