ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για ΑΕΠ και Ερμή Αμυνταίου - Ρεπό ο Μακεδονικός Φούφα

Κρίσιμες δοκιμασίες επιφυλάσσει για Αμύνταιο και ΑΕΠ η 22η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής.
Ο Μακεδονικός Φούφα έχει το προγραμματισμένο του ρεπό.


Το έργο του Ερμή Αμυνταίου και της ΑΕΠ κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρείται, καθώς παίζουν εκτός έδρας με Λευκίμμη και Τηλυκράτη αντίστοιχα. Ο Ερμής θα πάει στη Κέρκυρα έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει, με όπλο όμως την πολύ καλή ψυχολογία και την καλή αγωνιστική κατάσταση του, φιλοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ψηλά και κοντά στους στόχους.


Ο κ. Δημήτρης Σιαπανίδης σε δηλώσεις του τόνισε για το παιχνίδι με τη Λευκίμμη.
«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Φούφα και θέλουμε να συνεχίσουμε με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στους στόχους μας . Η Λευκίμμη είναι μία πολύ καλή ομάδα, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και γνωρίζουμε ότι θα δυσκολευτούμε πολύ να την αντιμετωπίσουμε, ειδικά στην έδρα της. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουμε και καλή ψυχολογία»

Η ΑΕΠ με την πλάτη στον τοίχο δοκιμάζεται στον πρωτοπόρο Τηλυκράτη και ο Γιώργος Παπακώστας ξέρει καλά ότι την ομάδα του την περιμένει ακόμη μία πολύ δύσκολη αποστολή, πιστεύει όμως στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και αισιοδοξεί πως η ομάδα του αν δείξει την απαραίτητη προσοχή μείνει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και έχει αυτή τη φορά την τύχη μαζί της θα φύγει από την Λευκάδα με θετικό αποτέλεσμα.


«Σίγουρα έχουμε μια δύσκολη αποστολή …» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΠ και εξήγησε: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα η οποία είναι πρώτη στην βαθμολογία.

Τα περιθώρια για την ομάδα μου στενεύουν αλλά πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου. Πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας, να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει και θα πρέπει να εξουδετερώσουμε και το σκοράρισμα και τη δημιουργία τους. Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός του παιχνιδιού. Πρέπει να βρούμε τα αδύνατα σημεία τους και να τα χτυπήσουμε».

22η αγωνιστική
Tηλυκράτης Λευκάδας-ΑΕΠ Καραγιαννίων

Στεφάνου, Τίκας, Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας)

ΑΕ Λευκίμμης-Ερμής Αμυνταίου
Μπούμπας, Θανασιάς, Κόττορος (Ηπείρου)

Εθνικός Φιλιππιάδας-Πανλευκάδιος
Γκιάφης Γαλανόπουλος, Λύσσαρης (Αιτωλοακαρνανίας)

Δόξα Κρανούλας-Σκουφάς Κομποτίου
Αγγελούλης, Σταΐκος, Δεδικούσης (Λάρισας)

Θεσπρωτός-Νέος Αμφίλοχος
Μπαΐλης, Ντόμαρης, Κέφης (Πρέβεζας)

Καστοριά-Αστέρας Παραποτάμου Ματαιώνεται

Ρεπό: Μακεδονικός Φούφα

Βαθμολογία

Τηλυκράτης 39
Ερμής Αμυνταίου 38
Μακεδονικός Φούφα 37
Νέος Αμφίλοχος 37
ΑΕ Λευκίμμης 34
Θεσπρωτός 29
Δόξα Κρανούλας 25
ΑΕΠ Καραγιαννίων 24
Εθνικός Φιλιππιάδας 24
Σκουφάς Κομποτίου 18
Πανλευκάδιος 16
Αστέρας Παραποτάμου 11
Καστοριά 9

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: