ΣΙΝΕ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Γλυκειά εκδίκηση! Έπιασε την κοπέλα του στα πράσα και εβγαλε selfie

Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο, αν έπιαναν το έτερο τους ήμισυ να τους απατάει, σίγουρα θα έβγαιναν εκτός εαυτού…
Ένας νεαρός όμως από το Μεξικό, όχι απλά κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του, αλλά βρήκε και τον καλύτερο τρόπο για να βγάλει στη… σέντρα την κοπέλα του.

Ο Μαριάνο λοιπόν, είχε βγει ένα βράδυ έξω με την παρέα του και πήγε σε ένα πάρτυ, στο οποίο τυχαία βρισκόταν και η κοπέλα του. Πριν καν προλάβει να της μιλήσει διαπίστωσε οτι είχε έρθει πολύ κοντά με έναν άλλο άνδρα και λίγο αργότερα τους είδε να φιλιούνται στο στόμα.
Χωρίς να διστάσει, κάθισε δίπλα τους την ώρα που εκείνοι ήταν απασχολημένοι και έβγαλε μία selfie μαζί τους, ανεβάζοντάς την στο Twitter και γράφοντας: «Η κοπέλα μου (πλέον πρώην) δεν κατάλαβε οτι είχαμε έρθει στο ίδιο πάρτυ».

Αμέσως έγινε viral συγκεντρώνοντας πάνω από 76.000 αναδημοσιεύσεις, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί και η κοπέλα του φυσικά, η οποία προσπάθησε να το μαζέψει, στέλνοντάς του ένα απολογητικό μήνυμα…

«Ήμουν μεθυσμένη και ο χοντρούλης ήταν πολύ επίμονος, μου έλεγε πολλά πράγματα και δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Σοβαρά σε αγαπάω και θέλω να είμαι μαζί σου», του έγραψε μεταξύ άλλων, χωρίς βέβαια να τον πείσει.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια: