ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Βόλεϊ: Με τραπέζι έκλεισε η αγωνιστική σεζόν στον Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου

Μέσα σ' ένα εγκάρδιο και άκρως οικογενειακό κλίμα όπως αρμόζει στο περιβάλλον του Αριστέα, η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε γεύμα...
στις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων και στο τεχνικό επιτελείο.

Όλοι μαζί οι άνθρωποι του Αριστέα είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά με αρκετή διάθεση, δείγμα του ιδανικού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα.

Μάλιστα το Δ.Σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο του κ. Αναστάσιο Κατσουπάκη, είχε την ευκαιρία να προχωρήσει σ’ ένα μίνι-απολογισμό, μιας επιτυχημένης σε γενικές γραμμές χρονιάς.

Επίσης στο τραπέζι συζητήθηκαν οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά μίνι-βόλει, το οποίο διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος στην πόλη του Αμυνταίου και αποφασίστηκε η παράταση του χρονικού ορίζοντα των προπονήσεων σε Αμύνταιο και Φιλώτα.

Τέλος, διατυπώθηκαν απόψεις περι ενδυνάμωσης (ποιοτικά και ποσοτικά) του μη αγωνιστικού τμήματος με συμμετοχές σε τουρνουά, αντίστοιχο με εκείνο που διοργάνωσαν οι άνθρωποι του Ηφαίστου Φλώρινας κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα και στο οποίο ο Αριστέας συμμετείχε με 16 αθλήτριες, οι οποίες συγκροτούν το εν λόγω τμήμα και είναι οι:
Τοκμακίδου Χριστίνα, Βεράνη Καλλιρρόη, Βεράνη Ρεβέκκα, Στρατάκη Σοφία, Νάστου Ιωάννα, Λάζου Ουρανία, Πελεκούδα Άννα, Ιωαννίδου Αγάπη, Σιτζηρη Χρύσα, Γκιάτου Ελένη, Λάζου Αλέξια, Χατζή Κατερίνα, Χατζή Ευαγγελία, Στογιάννη Τριάδα, Τράικου Ελένη, Καραντώνη Κατερίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: