ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Φέρτε πίσω την παλιά Βλαντή: Δείτε με δική σας ευθύνη το νέο αγορίστικο look της Παναγιώτας (Pics)

Τι έγινε ρε παιδιά;
Είναι απ’ τις μεγαλύτερες αδυναμίες (το θέτουμε όσο πιο κομψά γίνεται) του ανδρικού πληθυσμού. Αν βγεις στο δρόμο και ρωτήσεις ...

100 άτομα στην τύχη, ποιες είναι οι 10 πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες είναι πιο βέβαιο και απ’ το θάνατο ότι οι 95 θα έχουν στη 10άδα την Παναγιώτα Βλαντή (οι άλλοι 5 απλώς δεν θα την ξέρουν).

Θα είχαν για την ακρίβεια, γιατί μετά την αλλαγή στο look της, το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε πλέον.
Και στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι στηρίζουμε την αλλαγή στο look και γενικώς τις αλλαγές, εφόσον το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό. Χωρίς να θέλουμε να το παίξουμε κριτές στο «My Style Rocks», το νέο της look, είναι ζήτημα αν θα ικανοποιούσε και τον Γιώργο Γκαλίτσιο ακόμα…

Για να πούμε την αμαρτία μας, αν ήμασταν κομμωτές της Βλαντή και βλέπαμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, με την αλλαγή του μαλλιού της σε αγορίστικο, θα τη βάζαμε ξανά στην καρέκλα και θα της λέγαμε διακριτικά «Το κοντό σε βλέπει σαν φίλη. Μην κάνεις σχέση μαζί του. Γύρνα ξανά στο μακρύ ή έστω τηλεφώνα του».

Γιατί όπως και να το δει κανείς, όση αδυναμία και αν έχει στη Βλαντή, βλέποντας την αλλαγή δεν μπορεί να πει πώς είναι προς το καλύτερο. Οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε, πάντως, πως είναι επαγγελματίας, καθώς το συγκεκριμένο look οφείλεται στη συμμετοχή της στο θεατρικό «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» που ανεβαίνει σε μερικές ημέρες στο «Θέατρο Πόλη».
Κανείς δε μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για τα φυσικά της μαλλιά ή για περούκα που χρησιμοποιήθηκε στην επίσημη φωτογράφιση του έργου και η οποία θα συνοδεύσει την Παναγιώτα και επί σκηνής. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Εμείς με δυσκολία αναγνωρίσαμε την Παναγιώτα! Εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: