Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΤΗ κ. Ι. ΛΑΓΟΥ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ (φωτό+video)

Η Τ.Ο. Γρεβενών της Χρυσής Αυγής είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον βουλευτή κ. Ιωάννη Λαγό σε μια πολιτική εκδήλωση με...
ομιλία εφ' όλης της ύλης, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου.

Δείτε εικόνες και video από την εκδήλωση και τα όσα είπε ο κ. Ι. Λαγός...
https://www.youtube.com/upload?redirect_to_classic=true


https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=LAbfd14B1bI


Με τη μαζική συμμετοχή εκατοντάδων συναγωνιστών πραγματοποείται μεγάλη πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη των Γρεβενών για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, παρουσία των συναγωνιστών Λαγού Γιάννη και Ματθαιόπουλου Αρτέμη.

Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως παρά τις μεθοδεύσεις για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς ο αγώνας για την προάσπιση των ιστορικών μας δικαίων θα συνεχιστεί αμείωτος.

Ας γνωρίζουν άπαντες πως η σύμπραξη κράτους και παρακράτους και οι παράνομες αντισυγκεντρώσεις λίγων θλιβερών, επιδοτούμενων από το καθεστώς παρακρατικών, δεν μπορεί να ανακόψει την εκρηκτική άνοδο του εθνικισμού στην Μακεδονία και πως η λαϊκή βούληση θα ακυρώσει τα ανθελληνικά σχέδια του «συνταγματικού τόξου» και των αφεντικών του.
xryshaygh.com

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι διαφημιστικό, προσβλητικό, υβριστικό, ρατσιστικό απειλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή του διαχειρηστή του site.

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη...