ΣΙΝΕ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

To gamato επέστρεψε σε Ιταλικό server

Είναι γεγονός,το gamato.info επέστρεψε σε νέο domain (gamato.it) σε Ιταλικό server.

Μέχρι στιγμής έχει ελάχιστα torrent αλλά σιγά σιγά θα φορτωθούν.Έχει και μία νέα κατηγορία,η οποία ονομάζεται Watch Now και από εκεί μπορούν οι χρήστες να δουν ταινία μεσώ streaming.
πηγή

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΦΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 0 - 1

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π..
Στον κρισιμότερο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία, η Α.Ε.Π. πραγματοποιόντας ενα από τα χειρότερα παιχνίδια στο γήπεδό της, ηττήθηκε από τον Εθνικό Βατερού και πλέον οι ελπίδες για την παραμονή δυσκολεύουν αφού ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς στην Φλώρινα.
Το χαμένο πέναλτι και η αστοχία στην κενή εστία του Βατερού, είχαν ως αποτέλεσμα την οδυνηρή ήττα και την απώλεια τριών πολύτιμων βαθμών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ

Εξαλλοι στον Ολυμπιακό με δημοσίευμα

O Oλυμπιακός διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα τηλεοπτικού σταθμού το οποίο κάνει λόγο για παράνομη διακίνηση εισιτηρίων.

Α΄Τοπικό Ε.Π.Σ. Γρεβενών - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - A.O. ΣΕΙΡΗΝΑ 0-5 (0-3) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σάββατο: 27 Μαρτίου 2010

Καταιγιστική και σαρωτική η Σειρήνα, πέρασε εύκολα και από τον ΄Αγιο Γεώργιο, νικώντας με χαρακτηριστική άνεση την τοπική ομάδα με 0-5.