ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ 2-1 - Πρεμιέρα με το… δεξί στο Κύπελλο Ερασιτεχνών η Καστοριά

Χωρίς να ενθουσιάσει με την εμφάνισή της η ομάδα της Καστοριάς κέρδισε σχετικά εύκολα τον ’’Θύαμις’’ Καστρίου με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής...
Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος στον 3ο όμιλο.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι ότι και οι δύο ομάδες έχουν το μυαλό τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα όπου και διεκδικούν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, κι έτσι οι δύο προπονητές Λίτσκας και Παππάς, χρησιμοποίησαν στο σημερινό ματς πολλούς εφεδρικούς παίκτες.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού το θέαμα ήταν φτωχό με λίγες καλές ευκαιρίες. 

Η ομάδα της Καστοριάς είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με ένα γκολ που πέτυχε σε κάθε ημίχρονο, πήρε τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα Κ-20. (δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα)

Ωστόσο, τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν δραματικά και το ματς, κινδύνεψε να οδηγηθεί στην παράταση, όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αρχικά να μειώσουν στο 90’ σε 2-1 με τον Σπυρίδη, ενώ στο 90+2’ ο πρώτος σκόρερ του Καστρίου Γόγολος έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2!!!

Τα ’’καναρίνια’’ προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Πετρίδη στο 14’ (1-0) και ενώ ένα λεπτό πριν οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1 με τον Nικολάου να αποτυγχάνει από θέση βολής να σκοράρει και να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Στο 70’ ο νεοεισελθών στον αγωνιστικό χώρο Μαντζάνας με πλασέ ήταν αυτός που διπλασίασε το σκορ για την Καστοριά (2-0).

Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Κατή, Δράγου, Δουμτσή (ΣΔ Φλώρινας)

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Φυτανίδης, Μελισσανιδης, Νέδος, Σίμος, Λαδάς, Χασάϊ, Μηλιάτης, Λίτσκας (61’ Αντωνιάδης) , Πετρίδης (52’ Ματζάνας), Τσόπρας (75’ Νίνος).

ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ: Σπυρίδης, Λιόντος, Βαγγελής, Τσώτος, Αθανασίου, Τσουμέτης, Χαρίσης, Κουτλόγλου, Νικολάου (87’ Κυρίτσης), Πανταζής (57’ Λάμπρου), Γόγολος (71’ Σπυρίδης).

Αγωνίστηκαν και οι: Κυρίτσης, Λάμπρου Δ. και Σπύρίδης.

* Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ και video με τα γκολα και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης στη sentra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: