ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΑΕΠ Καραγιαννίων: Η Βασίλισσα στο θρόνο της - Η στέψη της σε φωτο - βίντεο

Με ξέφρενα πανηγύρια φιλικό παιχνίδι και φαγοπότι γιόρτασε την απονομή κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΠΣ Κοζάνης η ΑΕΠ Καραγιαννίων.

Η ΑΕΠ περίμενε υπομονετικά, αρκετά χρόνια αυτή την στιγμή!
Την μεγάλη στιγμή. Την στιγμή την δική της ! Οι τρεις αρχηγοί της ομάδας Σαββούδης, Ίττης και Ζερβανταρίδης πήραν το κύπελλο από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ Γιάννη Αποστόλου και το σήκωσαν στον αέρα, σηκώνοντας στα ουράνια όλα τα Καραγιάννια. 


Άξιοι πρωταθλητές άξιοι νταμπλούχοι !!!

Πρωταθλήτρια η ΑΕΠ και με το εισιτήριο ανόδου στην Γ’ Εθνική στα χέρια.


Προηγήθηκε φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια ομάδα ΕΠΣ Ημαθίας Μ Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Το σκορ για την ιστορία 1-1
Ο Μέγας Αλέξανδρος άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Κίτσα για να ισοφαρίσει λίγο μετά ο Σαββούδης με ωραία εκτέλεση φάουλ

Οι συνθέσεις

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Βίδρας , Τσίλης, Πασχαλίδης, Δημητριάδης, Ντούκα, Ίττης, Συμεωνίδης, Τσαγκαλίδης, Κείσογλου, Παπαγαθονίκου, Σαββούδης
Έπαιξαν και οι Κυριακίδης, Ζερβανταρίδης, Παπαδόπουλος, Λιάμης, Κουρτίδης, Γοτουχίδης, Κεισίδης και δύο νεαροί από τους Ακρίτες Παπαδόπουλος και Τρούπκος.

Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας (Δήμτσιος): Ιωακειμίδης, Πευκάκης, Κίτσας Λ, Συμπεθέρης, Ραπτόπουλος, Πατατούκας, Ζωγράφος, Κιρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Κίτσας Γ
Έπαιξαν και οι
Τσιρίδης,Ταχτατζής,Σαμαράς, Μηλούδης, Σωτηράκης, Δεληχατζής

Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί: Κατσούμπας, Πανυτσίδου

Αμέσως μετά το παιχνίδι οι δύο αρχηγοί των ομάδων αντάλλαξαν ανθοδέσμες και ο Σαββούδης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον αρχηγό του Μέγα Αλεξάνδρου.

Στη φιέστα της πρωταθλήτριας ήταν ακόμη ο Γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Πέτρος Κυρζόπουλος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Φραντζόπουλος ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας κ Γιώργος Πανυτσίδης ο αναπληρωτής Ταμίας κ Τάσος Χατζηπαυλίδης ο γραμματέας κ Σάββας Πεχλιβανίδης ο αρχιδιαιτητής κ Θόδωρος Τσιμεντερίδης ο παρατηρητής διαιτησίας κ Σωκράτης Τσιακμάκης, η αντιδήμαρχος ανάπτυξης κ Χρύσα Αθανασιάδου η οποία έδωσε τα μετάλλια στους πρωταθλητές και αρκετοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: