ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ, «ΠΑΙΖΕΙ» ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ Γ';

Σφίγγει η… θηλιά στον Πυρσό Γρεβενών!!!

Δραματικές ώρες περνά ο Πυρσός Γρεβενών, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και βλέπει κατάφατσα, ελέω οικονομικής αδυναμίας, την εφιαλτική επιλογή της συμμετοχής στο τοπικό, μετά και από…
φιρμάνι της Εφορίας! 

Πύκνωσαν τα μαύρα σύννεφα στον ουρανό των Γρεβενών και το φάσμα της μη συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική είναι πιο ορατό από ποτέ για τους «πράσινους». 

Ο πρόεδρος Κώστας Ντοβατζίδης και ο προπονητής Χρήστος Λάλλος είναι… τέρμα απαισιόδοξοι, δίνοντας περίπου ποσοστό 90% για παρουσία και τη νέα χρονιά στο τοπικό. 
Η κλεψύδρα αδειάζει για τον Πυρσό και ο κλοιός σφίγγει δραματικά. 

Η έλλειψη ρευστότητας και εσόδων (για πάγια έξοδα, αφού το μπάτζετ για το ρόστερ θα ήταν σχεδόν… μηδενικό!) έρχεται να συνδυαστεί με ένα «φιρμάνι» από την Εφορία! 

Συγκεκριμένα, οι Γρεβενιώτες θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, περίπου ύψους 3.000 ευρώ, από τις εποχές της Δ΄ Εθνικής το 2013, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. 

Ουσιαστικά, η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας παραμένει σε… ομηρία και ζητείται ένα μεγάλο θαύμα και απόλυτη ανατροπή σκηνικού άμεσα, για να καταφέρει να παίξει ξανά φέτος στις εθνικές κατηγορίες.

arenafm.gr

pamebala.gr

Με την πλάτη στον τοίχο ο Πυρσός - τι δήλωσε ο πρόεδρος Κώστας Ντοβαντζίδης

Ο Πυρσός Γρεβενών μπορεί να κατάφερε να ανέβει στην Γ΄ Εθνική κάνοντας μια πολύ καλή πορεία εντούτοις δεν είναι σίγουρο ότι θα κατέβει να αγωνιστεί .

Αυτήν την στιγμή υπάρχει μία μεγάλη αβεβαιότητα αφού οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν οικονομικούς πόρους οι οποίοι είναι απαραίτητοι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει το σωματείο στις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχει την νέα σεζόν αλλά και να «τακτοποιήσουν» το φιρμάνι της Εφορίας που ξεπερνά τα 3.000€.

Σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Ντοβαντζίδη μας δήλωσε πως το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Γρεβενών η ομάδα για να «σβήσουν» τα χρέη στην εφορία των προηγούμενων χρόνων.

Μόνο ο προηγούμενος πρόεδρος κ. Πατσούρης, από τις εποχές της Γ΄ Εθνικής το 2013, άφησε οφειλές του ύψους των 3.000€ στην εφορία ενώ υπάρχει ο «φόβος» πως είναι πολύ περισσότερα από προηγούμενες χρονιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: