ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Χρυσό μετάλλιο η Στεφανίδη! Παγκόσμια πρωταθλήτρια! Βίντεο

Χρυσό μετάλλιο η Στεφανίδη! 
Παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η Κατερινα Στεφανίδη ειναι ταυτόχρονα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κόσμου και χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ύψος!

Ανίκητη, ακαταμάχητη, αξεπέραστη. Η νέα βασίλισσα των αιθέρων!

Άτομικό ρεκόρ, πανελλήνιο ρεκόρ, ρεκόρ που δείχνει τις πραγματικές δυνατότητες της Στεφανίδη, που ήταν πολύ μεγαλύτερες από την προηγούμενη καλύτερη επίδοσή της, στα 4,85μ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ! ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 4,91Μ.!

Επιπλέον, είναι η 53η εκπρόσωπος της χώρας μας που έχει κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο

Η Στεφανίδη έγινε ο δεύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας (ο Κώστας Κέντέρης ο πρώτος) που έχει ταυτόχρονα στην κατοχή της, Ολυμπιακό, παγκόσμιο και ευρωπαϊκό τίτλο.

Μεγάλη επιτυχια για τη χωρα μας που έφτασε στην κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου κατά την 3η ημέρα των αγώνων της διοργάνωσης.

Η λίστα του τελικού στα 110μ. εμπόδια
1. Ομάρ Μακλέοντ (Τζαμάικα) 13.10
2. Γκαρφίλ Νταριέν (Γαλλία) 13.17
3. Σεργκέι Σουμπένκοβ (Ανεξάρτητος) 13.22
4. Ορλάντο Ορτέγκα (Ισπανία) 13.23
5. Μπάλας Μπάγι (Ουγγαρία) 13.23
6. Άρις Μέριτ (ΗΠΑ) 13.25
7. Σέιν Μπράθγουειτ (Μπαρμπέιντος) 13.26
8. Χάνσλε Πάρτσμεντ (Τζαμάικα) 13.27

Πέρασε πρώτη στην κατάταξη
Η Στεφανίδη πέρασε τα 4,65μ. στην πρώτη της προσπάθεια, σύμφωνα με το sport24, ο τελικός του επί κοντώ είναι σε εξέλιξη και στόχος της Στεφανίδη είναι το χρυσό μετάλλιο, αφού άλλωστε έχει και την καλύτερη εφετινή επίδοση στον κόσμο με 4.85μ. Ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο ανοικτού είναι αυτό που λείπει από τη συλλογή της, αφού τα έχει καταφέρει σε όλες τις άλλες μεγάλες διοργανώσεις.
Μεγάλες αντίπαλές της για το βάθρο θα είναι η Αμερκανίδα Σάντι Μόρις, η Γερμανίδα Ρίζιχ και η Κουβανή κάτοχος του τίτλου Γιαρισλέι Σίλβα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη, αλλά όλα εξατωνται από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί αύριο η Ελληνίδα αθλήτρια. Πάντως δεν θα αισθανθεί την πίεση της Αμερικανίδας Τζεν Σουρ της Ρωσίδας Αντζέλικα Σιντόροβα, οι οποίες αποκλείστηκαν στα προκριματικά.

Στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου ο σύζυγος και προπονητής της Στεφανίδη, Μιτς Κρίερ, και η μητέρα της, Ζωή Βαρέλη.

Δειτε τις προσπάθειες της χρυσής Κατερίνας Στεφανιδη:
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: