ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Γνωριμίες μέσω διαδικτύου; - Δες τι μπορεί να πάει λάθος με κάποιον που δεν έχεις δει από

Oι γνωριμίες μέσω ίντερνετ, είτε αυτό είναι social media είτε κάποιο date application είναι πλέον ο πιο συνηθισμένος τρόπος να έρθουν σε επαφή δυο άνθρωποι.

Παλαιότερα, αυτό ήταν λιγάκι ταμπού, το να πεις δηλαδή ότι γνώρισες κάποιον σε chat room ή μέσω Facebook, σήμερα όμως επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέσα στους υπολογιστές τους και όχι έξω από το σπίτι τους,έχει ξεπεραστεί.

Υπάρχουν βέβαια, κάποια θέματα που πρέπει να προσέξεις όταν συνομιλείς με κάποιον για αρκετά μεγάλο διάστημα μέσω ίντερνετ και δεν τον έχεις δει από κοντά και αυτά είναι τα εξής:

H φυσική παρουσία ενός ανθρώπου απέχει αρκετά από την cyber περσόνα του. Ο τρόπος που μιλάει, που κινείται, που μυρίζει, που στέκεται στο χώρο, είναι πράγματα τα οποία δε μπορείς να διαπιστώσεις αν σου αρέσουν μέσω του laptop σου. Γι αυτό, αν όντως θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο, date him!

Πολλές φορές, όταν συνομιλείς με κάποιον από το chat και βλέποντας τον μόνο σε φωτογραφίες ή videos, χτίζεις μέσα σου μια δική σου εικόνα για το ποιος θα ήθελες να είναι, ή για το πώς θα ήθελες να είναι, σαν να πλάθεις τη μορφή του χαρακτήρα ενός βιβλίου που διαβάζεις. Όταν τον συναντήσεις λοιπόν, μπορεί να μην σου αρέσει απλά επειδή αυτό που βλέπεις έρχεται σε ρήξη με αυτό που φαντάστηκες. Για αυτό μην το παρατραβήξεις χρονικά με τα μηνύματα, δες τον από κοντά.

Αν δε συναντήσεις έναν άνθρωπο από κοντά, πως θα βγάλεις συμπέρασμα για το αν στις καθημερινές του συνήθειες έχετε παρόμοια ρουτίνα; Μπορεί να σε ξενερώσει επειδή πχ δεν άφησε φιλοδώρημα στο τραπέζι, ή να δεις πως ο τρόπος που ντύνεται δεν σου αρέσει. Μικρά καθημερινά αλλά τόσο σημαντικά πράγματα που στον εικονικό κόσμο του ίντερνετ δεν υφίστανται.

Και τέλος, το φυσικό άγγιγμα. Όσο καλά κι αν κάνεις cyber sex με κάποιον, τίποτα δε συγκρίνεται με το αληθινό φιλί. Με την πραγματική αγκαλιά. Με το χάδι και με τη μυρωδιά όταν γέρνεις στο λαιμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: