ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Το Τατουάζ - επεισόδιο 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 Βίντεο

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Στο ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς το τατουάζ θα παρακολουθήσουμε ότι η γνωριμία του Αλέξανδρου και της Άννας μέσα από το Facebook θα εξελιχθεί σε έναν τεράστιο έρωτα. Η Άννα διαμένει μόνιμα στην Αγγλία και έχει παντρευτεί τον Τόνυ, ενώ ο Αλέξανδρος είναι ελεύθερος και διαμένει στην Αίγινα που είναι ο τόπος καταγωγής της Άννας. Η Άννα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στον γάμο της με τον Τόνυ και παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα, ώστε να παρευρεθεί στο ραντεβού της με τον Αλέξανδρο.

Η Άννα θα καταφτάσει στην Αίγινα παρέα με την καλή της φίλη Νικόλ. Τελικά η περιβόητη συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξανδρο και την Άννα γίνεται και το κλίμα ανάμεσα τους είναι εκρηκτικά ερωτικό και ο ένας νιώθει ότι βρήκε το άλλο του μισό. Ο κεραυνοβόλος έρωτας ανάμεσα στο ζευγάρι είναι αμοιβαίος και η Άννα παίρνει την απόφαση να χωρίσει οριστικά τον Τόνυ και να πάει να ζήσει μαζί με τον Αλέξανδρο μόνιμα στην Αίγινα.

Δυστυχώς όμως όλα θα ανατραπούν όταν θα συμβεί ξαφνικά ένας φόνος. Ο Αλέξανδρος θα εξαφανιστεί χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Μετά από τρεις μέρες συμβαίνει κάτι αναπάντεχο στην Άννα.

Βλέπουμε ότι η σειρά θα μεταπηδήσει τρεις μήνες αργότερα και θα δούμε ότι η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει κάποια στοιχεία, αλλά δυστυχώς οι έρευνες της δεν οδηγούν πουθενά.
Η Νικόλ παρέα με τον άντρα της τον Ιωσήφ πηγαίνουν διακοπές στα Μετέωρα, ώστε να μπορέσουν να ανανεώσουν λιγάκι το γάμο τους. Δυστυχώς στα Μετέωρα θα συμβεί κάτι σε ένα τουριστικό μαγαζί, στο μαγαζί της Όλγας που θα ανατρέψει ακόμα μία φορά τα δεδομένα μέσα στη σειρά!





Δείτε το Vιdeo Το τατουάζ - Επεισόδιο 1 &
2 ΕΔΩ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 2

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αλέξανδρο και την Άννα να εξακολουθούν και να είναι εξαφανισμένοι, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει να ερευνά την δολοφονία της Ιρίνας της Πολωνέζας πόρνης που τη βρήκαν δολοφονημένη μέσα στο σπίτι του Αλέξανδρου.

Πλέον η αστυνομία ψάχνει εναγωνίως τον Αλέξανδρο ως το νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία. Ταυτόχρονα η αστυνομία αντιμετωπίζει άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα, μιας και στην Ελλάδα εμφανίστηκε ένας κατά συρροή δολοφόνος που έχει ξεκινήσει να δολοφονεί γυναίκες σε διάφορα μέρη. Το μόνο που δείχνει ο δολοφόνος είναι τα χέρια του πάνω του να έχουν ένα περίεργο τατουάζ και είναι εντελώς αδιευκρίνιστο.

Ο Θεοχάρης θα πάει ξανά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα για να ψάξει την κόρη του την Άννα. Μαζί με τον Θεοχάρη θα πάει και ο Τόνυ που δείχνει να νοιάζεται πραγματικά για την γυναίκα του. Ο Θεοχάρης κατηγορεί τον Παύλο ότι ο γιος του ο Αλέξανδρος πήγε πήγε και απήγαγε την Άννα γιατί την έχει μπλέξει μέσα στις βρωμοδουλειές του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι δύο άντρες να συγκρούονται συνεχώς.

Την ίδια στιγμή ο Τόνυ κάνει μία κίνηση ματ και βγάζει ανακοίνωση ότι θα δώσει 200.000 € σ' όποιον δώσει πληροφορίες για τον εντοπισμό της Άννας. Η Νικόλ παίρνει την απόφαση να παρακολουθήσει την κοπέλα που είχε στο μαγαζί της την Όλγα. Αυτή η παρακολούθηση θα αποδώσει καρπούς, μιας και η Νικόλ θα οδηγηθεί σε ένα σπίτι και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με την πραγματική αλήθεια!




ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 


TΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 3_640X380 από nataliyaivanets4
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Άννα ότι δεν μπορεί πλέον να κοροϊδεύει τη Νικόλ και παρέα με τον Άλεξ θα της αποκαλύψουν όλες αυτές τις πληροφορίες και τους λόγους για τους οποίους έχουν κρυφτεί και την παρακαλούν να μην τους προδώσει.

Την ίδια στιγμή στην Αίγινα το χαμόγελο έχει χαθεί από τον Παύλο και τη Μάρθα και η οικογένεια Μελά περνάει τις χειρότερες μέρες, μιας και αναμένουν ένα σημάδι ζωής από το γιο τους τον Αλέξανδρο. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και την οργή του Θεοχάρη, μιας και τους θεωρεί τους νούμερο ένα υπεύθυνους που εξαφανίστηκε η κόρη του. Το μόνο θετικό σε όλη την ιστορία είναι ότι στο νησί έχει φτάσει ο Ορφέας ο φίλος του γιου τους που είχαν μεγαλώσει μαζί στο σπίτι τους.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο αστυνόμος Αυγέρης προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος και να φτάσει στα ίχνη αυτού του περιβόητου δολοφόνου που έχει γεμίσει τον τόπο θύματα.


Δείτε το Vιdeo Το τατουάζ - Επεισόδιο 3 &
4 ΕΔΩ

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4 


Σ1 - Επεισόδιο 4 από greektvseriesgr
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Τόνυ να παίρνει την απόφαση να ταξιδέψει στα Μετέωρα για να μάθει από την Νικόλ όλη την περιβόητη αλήθεια. Ο Θεοχάρης θα παραμείνει στην Αίγινα, αλλά δυστυχώς για εκείνον θα συγκρούεται συνέχεια με τον Παύλο.

Η Άννα μαζί με τον Αλέξανδρο ζουν ερωτικές μέρες στα Μετέωρα κάτω από την προστασία της Όλγας. Όμως ο Αλέξανδρος βρίσκεται σε μεγάλη αγωνία, μιας και θέλει να αποδείξει ότι εκείνος δεν εμπλέκεται πουθενά με αυτό το κύκλωμα trafficking.

Την ίδια στιγμή το κύκλωμα ψάχνει να εντοπίσει τα στοιχεία που έχει αφήσει η δολοφονημένη η Ιρίνα στην φίλη της την Στέλλα. Ο περιβόητος μανιακός δολοφόνος έχει πάθει εμμονή με την Άννα και έτσι η Άννα ξαφνικά μπαίνει στο στόχαστρο του περιβόητου δολοφόνου.

Ο Τόνυ καταφτάνει στα Μετέωρα και αρχίζει να παρακολουθεί κάθε κίνησή της Νικόλ. Η Νικόλ καταφέρνει να του ξεφύγει, αλλά δυστυχώς το βράδυ που η Άννα θα πάει σε ένα ραντεβού με την Όλγα θα δει μπροστά της τον Τόνυ!

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5
Στο ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς τατουάζ θα παρακολουθήσουμε την Τατιάνα να ανακαλύπτει ότι τα θύματα αυτού του στυγερού δολοφόνου έχουν ένα κοινό μελανό σημείο στη ζωή τους. Και ποιο είναι αυτό ότι όλες είχαν εξωσυζυγική σχέση ενώ ήταν παντρεμένες.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην Αίγινα θα παρακολουθήσουμε την Μάρθα και τη Βέρα να κάνουν ότι περνά απ' το χέρι τους για να μπορέσουν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να συμφιλιώσουν τον Θεοχάρη μαζί με τον Παύλο. Ο Ιωσήφ βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία, μιας και φοβάται ότι θα χάσει για πάντα την Νίνα από τη ζωή του και της δίνει την υπόσχεση του ότι θα χωρίσει και θα ξεμπερδέψει οριστικά από τη Νικόλ.

Την ίδια ώρα η Τατιάνα πηγαίνει στην ταβέρνα της Μάρθας, αλλά θα κρύψει από όλους ότι είναι αστυνομικός και θα δηλώσει ότι είναι ένας δημοσιογράφος που κάνει έρευνα. Η Τατιάνα δεν λέει μόνο αυτό το ψέμα, αλλά φαίνεται ότι κρύβει πάρα πολλά μυστικά που θα τα μάθουμε στην πορεία των επεισοδίων.


Δείτε το video του επεισοδίου 5 ΕΔΩ 

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 5 από chrisdunkan


Δείτε το video του επεισοδίου 6 ΕΔΩ


ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 6 από chrisdunkan

Δεν υπάρχουν σχόλια: