ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Αλλάζει ημέρα προβολής το «Πάμε Πακέτο» μετά από 12 χρόνια - Η αντίδραση της Χατζηβασιλείου

Μεγάλες αλλαγές στον Alpha με το ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πραγματικά ένα μεγάλο στοίχημα για...
όλα τα κανάλια. Τα νέα projects και οι μεγάλες κινήσεις έχουν ήδη ξεχωρίσει και στο σταθμό της Κάντζας.

Μία από τις σημαντικότερες κινήσεις πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι ήταν η «μεταγραφή» του Ανδρέα Γεωργίου στο δυναμικό του σταθμού. Η τηλεοπτική σειρά του, με τίτλο «Τατουάζ» φαίνεται πολλά υποσχόμενη και το trailer έχει παρακινήσει το ενδιαφέρον μεγάλου μέρους του κοινού.

Η νέα σειρά του Κύπριου δημιουργού λοιπόν κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με διπλά επεισόδια από τις 21:00 ως τις 23:00. Το πρόγραμμα λοιπόν αυτό, αλλάζει πολλά στο σταθμό.

Αναλυτικά το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είναι ένα πρόγραμμα που θα αλλάξει ημέρα μετάδοσης μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife η κωμική σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ενώ τις ίδιες ημέρες θα βλέπουμε στις 22:00 το «Σόι μου».

Αλλαγή όμως προκύπτει και στο «Πάμε Πακέτο» μετά από 12 ολόκληρα χρόνια! Η αγαπημένη εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου φαίνεται πως θα μεταφερθεί για το… Σαββατοκύριακο. Η ίδια η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες είχε αντιδράσει έντονα με τη συγκεκριμένη αλλαγή και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram της, γράφοντας: «Επειδή δηλαδή ξέρω από γυμναστική, θα πρέπει να μου κάνουν ΓΥΜΝΑΣΙΑ?? Αλλαγή ΜΕΡΑΣ Πακέτου?? Άλλη μια ταραχώδης τηλεοπτική σεζόν ξεκινά!!…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: