ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα ανατροπή σκηνικού, δεν κατεβαίνει ο Εορδαϊκός!

Και εκεί που ο… χιλιοταλαιπωρημένος Εορδαϊκός έδειχνε να βρίσκει την ηρεμία και το δρόμο του, ήρθε νέα αλλαγή σκηνικού, με στροφή 180 μοιρών, σκηνικό γνώριμο για...
το «μαρτυρικό» αυτό καλοκαίρι διαρκών ανατροπών!

Οι επιτελείς των «λιγνιτωρύχων» ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι τελικά δεν θα «κατεβάσουν» την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, λόγω των δυσμενών συνθηκών και άπαντες μένουν ελεύθεροι!

Το μέλος της προσωρινής διοίκησης, Ιωακείμ Ρουσσάκης, εξηγεί στην "ARENA PRESS" το σκεπτικό της συγκεκριμένης επιλογής: 

«Καταρχήν ξεκαθαρίζουμε ότι ήμασταν αυτόκλητοι σωτήρες, όχι αιρετή διοίκηση! Προσπαθήσαμε αργά να δώσουμε λύση, αλλά είπαμε στους παίκτες ότι τελικά δεν γίνεται να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να εξηγήσουμε στον κόσμο, ότι μαζί με τον Κυριάκο Μαυροφρύδη και τον προπονητή Γιάννη Κουλίδη πληρώσαμε 1.100 ευρώ στην ΕΠΣ Κοζάνης, για δικαίωμα συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική.

Όμως επανεξετάζοντας την κατάσταση, και να κατεβαίναμε ο… θάνατος θα ήταν προδιαγεγραμμένος, με πολλά χρέη, σε δημόσιο, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μεταφορείς, παντού!

Έπρεπε να τα τακτοποιήσουμε όλα, αλλά ήταν αρρωστημένη κατάσταση, ακόμα και στη στελέχωση ανταγωνιστικού ρόστερ. Από την προηγούμενη διοίκηση δεν παραλάβαμε ομάδα, δεν υπήρχαν παίκτες. Μόνο σφραγίδα, καταστατικό ομάδας και πρακτικό παραίτησης.

Βρήκαμε περίπου 15 παίκτες και αρχίσαμε προπονήσεις, αλλά δεν θα ωφελούσε να κατεβάσουμε ομάδα, προείχε η απαλλαγή του ΑΦΜ από τα χρέη, θα ρίχναμε λεφτά σε… τρύπιο κουμπαρά!

Ψάχνουμε ένα υγιές σενάριο, για απαλλαγή από τα χρέη παρελθόντος. Ίσως ένα χρόνο δεν παίξουμε πουθενά, εκτός αν κάνουμε συγχώνευση με ομάδα του τοπικού, όπως η Αναγέννηση Πτολεμαϊδας, για να έχουμε «καθαρό» ΑΦΜ! Ως τώρα πάντως έχει δυσκολίες η συγκεκριμένη σύμπλευση»...


Δεν υπάρχουν σχόλια: