ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Survival Secret: Η... γκάφα της παραγωγής και η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το Survivor του ΣΚΑΪ, ήρθε το Survival του «Ε». Με μια γενική άποψη από τα εντυπωσιακά τοπία στην Κουρούτα, ο Κώστας Σόμμερ καλησπέρισε τους τηλεθεατές του Epsilon στο...
νέο ριάλιτι επιβίωσης, Survival Secret το οποίο έκανε πρεμιέρα απόψε. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής περπατώντας δίπλα στη θάλασσα καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο Survival Secret και ξεκίνησε να προλογίζει τους παίκτες.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα, είμαι ο Κώστας Σόμμερ και σας καλωσορίζω στο Survival Secret! Βρίσκομαι σε μια πανέμορφη παραλία ανάμεσα στην Κυλλήνη και στην αρχαία Ολυμπία και αύριο θα υποδεχτώ δύο ομάδες παικτών που θα κληθούν να επιβιώσουν εδώ μέχρι το Δεκέμβρη. Από τη μία πρόσωπα αγαπημένα και αναγνωρίσιμα και από την άλλη αυτοί που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από χιλιάδες συμμετοχές» είπε ο Κώστας Σόμμερ και ένας ένας οι παίκτες άρχισαν να συστήνουν τον εαυτό τους μέσα από τα εισαγωγικά βιντεάκια.

Η... γκάφα
Είδαμε στην παραλία της Κουρούτας τους παίχτες να στέκονται α λα... Survivor. Όταν έφευγαν για να πάνε στις καλύβες τους και το πλάνο άνοιξε, μια εικόνα μας προκάλεσε το ενδιαφέρον.

Απορία λοιπόν... Αυτά που φαίνονται στο βάθος είναι ομπρέλες με λουόμενους που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία την ώρα που γυριζόταν το παιχνίδι



Ακόμα δεν άρχισε, έπεσαν... μπουνιές στο Survival; Τι συμβαίνει με τους παίκτες...
Σύμφωνα με όσα όμως έχουν διαρρεύσει, οι πρώτες κόντρες και οι πρώτοι καβγάδες άρχισαν με το «καλημέρα» σας.
Οι επώνυμοι παίκτες που θα διαγωνιστούν για το έπαθλο είναι οι Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Irene Trost, και οι πρώτες κλίκες έχουν ήδη σχηματιστεί.

Κατά τα λεγόμενα αυτών που φέρονται να γνωρίζουν, οι Droulias Brothers, η Πηγή Δεβετζή, και ο Τάσος Μπερδέσης ξεχωρίζουν στα αθλήματα, ενώ ένας « Διάσημος» παίκτης είναι αυτός που έχει αποκτήσει ήδη μεγάλες έχθρες και όλοι τον έχουν κάνει στην άκρη. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αϊβάζη, που όπως φημολογείται έχει ήδη εκδηλώσει έναν ηγετικό χαρακτήρα (όπως αυτό του Στέλιου Χανταμπάκη στο «Survivor») που έχει προκαλέσει την οργή των συμπαικτών του. Η συμπεριφορά του που έχει ενοχλήσει τους περισσότερους είναι ότι είναι απόμακρος, ειρωνικός, και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα.
iapopsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: