ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ονειρικό ξεκίνημα για τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς – Πρεμιέρα με 7άρα και 6άρα

Με το… δεξί ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων, οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της...
ΕΠΣ Καστοριάς που συμμετέχουν στον 4ο όμιλο, έχοντας ως χορηγό και υποστηρικτή το IRIS catering.

Με Ενωσιακό προπονητή τον Μίμη Μπαχαδέρογλου και βοηθό τον Στέλλιο Φόρλιακα, τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα (Παίδων και Νέων) μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο τις αναμετρήσεις τους κόντρα στις ομάδας των Γρεβενών, και μάλιστα εκτός έδρας με τα εμφατικά σκορ 0-7 και 0-6, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, στο Ενωσιακό Γήπεδο των Γρεβενών η Μικτή Παίδων ΕΠΣ Καστοριάς μετά από εξαιρετική εμφάνιση συνέτριψε με το επιβλητικό σκορ 0-7 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών. Χατ –τρικ σημείωσε ο Νικολάου, δύο γκολ πέτυχε ο Πήτας (είχε και ένα δοκάρι), ενώ από μία φορά σκόραραν ο Πρωτόγερος και ο Τέρπος.

Την ίδια, ωστόσο, εικόνα παρουσίασε στη συνέχεια και η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Καστοριάς, η οποία μετέτρεψε το ματς σε επιθετικό μονόλογο, φθάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στην ευρεία νίκη με το ευρύ σκορ 0-6. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να πάρει αστρονομικές διαστάσεις, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εκτός από τα έξι γκολ που πέτυχε είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών, με πιο χαρακτηριστικές το χαμένο πέναλτι του Μηλιάτη και τα δύο δοκάρια με τους Παπαθανασίου και Μαλεγκάνο.

Χατ –τρικ πέτυχε ο Μαλεγάνος, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι : Παπαθανασίου, Σαμαράς και Γάκιας.

*Το «παρών» στο πρώτο παιχνίδι των Μικτών ομάδων στα Γρεβενά, έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο Γεν. Γραμματέας Ιάκωβος Κοσκοσίδης και ο Αναπλ. 
Πρόεδρος Γιάννης Δημητριάδης.

Οι συνθέσεις :
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ : Ναούμ, Μακρίδης, Κόζαρης, (Καραγιάννης), Τόσκος (Γκάνας), Μακρόπουλος (Τέρπος), Τσόπρας (Γατόπουλος), Πήτας, Κωνσταντίνου, Κυριακού (Γιαννηκώτσιου), Νικολάου, Παναγιωτίδης (Πρωτόγερος)

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ : Δημητριάδης, Παπαχρήστου, Κρομλίδης (61’ Σιδηρόπουλος), Μπίρτσιος, Τίγκας (53’ Παπουτσής), Καραμαλέγκος, Σάρρας, Παπαθανασίου, Μαλεγκάνος, Γεωργόπουλος, Γάκιας (53’ Μηλιάτης)

Τα αποτελέσματα
1η αγωνιστική (25-10) ΠΑΙΔΕΣ ΝΕΟΙ
ΕΠΣ Γρεβενών – ΕΠΣ Καστοριάς 0-7 0-6
ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Φλώρινας 4-4 0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΙΔΩΝ
1.ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3
2.ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 1
3.ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 1
4.ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1

ΝΕΩΝ

1.ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3
2.ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 3
3.ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 0
4.ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0

2η αγωνιστική (08-11)
ΕΠΣ Καστοριάς – ΕΠΣ Κοζάνης
ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Γρεβενών

Από Sentra

Δεν υπάρχουν σχόλια: