ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Το facebook της πρότεινε να γίνει φίλη με μια άγνωστη κοπέλα. Όταν όμως έλεγξε το προφίλ της ανακάλυψε ΚΑΤΙ φριχτό για τον αρραβωνιαστικό της

Τα αιτήματα φίλων στο Facebook είναι επικίνδυνα. Πόσο καλά πρέπει να γνωρίζετε ένα άτομο προτού το προσθέσετε ως φίλο; 
Είναι κοινωνικά αποδεκτό να προσθέσετε κάποιον που...
δεν γνωρίζετε; Το Facebook περιπλέκει την ήδη περίεργη κατάσταση, ζητώντας σας να συνδεθείτε με άλλους χρήστες μέσω του στοιχείου «προτεινόμενοι φίλοι». Οι άνθρωποι που εμφανίζονται είναι συχνά άγνωστοι σε εσάς και γνωστοί των φίλων σας.

Για την Amanda Creighton, το Facebook ήταν έτοιμο να της δώσει ένα σοκ που δεν περίμενε, όταν της πρότεινε να κάνει φίλη την επίσημη σύζυγο του αρραβωνιαστικού της. Η Creighton ήταν τρομοκρατημένη, αλλά στη συνέχεια έμαθε όλη την αλήθεια…

Η 32χρονη μητέρα 3 παιδιών, από το Νιούκαστλ της Αγγλίας, συναντήθηκε με τον Chris Walker, 38 ετών, σε έναν ιστότοπο για γνωριμίες στο Free Dating, το 2013. Η Amanda, η οποία μόλις είχε χωρίσει με το σύζυγό της μετά από δέκα χρόνια γάμου, ήταν διστακτική για να μπει σε άλλη σχέση. Αλλά, όταν ο Chris της μίλησε, αποφάσισε να το ρισκάρει και άρχισαν να συνομιλούν.
Το ζεύγος αντάλλαξε μηνύματα για ένα μήνα και στη συνέχεια αποφάσισε να συναντηθεί σε ένα κοντινό μπαρ. Η Amanda ερωτεύτηκε αμέσως τον Chris. Η ίδια αναφέρει: «Ο Chris ήταν πραγματικά αστείος και τελειώσαμε τη νύχτα με ένα φιλί».

Μετά την επιτυχία του πρώτου τους ραντεβού, οι δύο τους συνέχισαν να βλέπονται, πριν επισημοποιήσουν τη σχέση τους τέσσερις μήνες αργότερα. Αλλά, η Amanda έμεινε μόνη της όταν ο Chris της ανακοίνωσε ότι θα ταξιδέψει 360 μίλια μακριά για ένα επαγγελματικό ταξίδι έξι εβδομάδων. Εκείνη προσφέρθηκε να τον επισκεφτεί, αλλά αυτός απέρριψε το σχέδιο της. «Το θεώρησα παράξενο, αλλά απλώς υπέθεσα ότι ήταν απασχολημένος», εξηγεί η Amanda, εκ των υστέρων.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!
Αντ ‘αυτού, ο Chris ξόδεψε πραγματικά το χρόνο με τη σύζυγό του, η οποία γέννησε το μωρό τους. Όταν επέστρεψε από το ταξίδι του έξι εβδομάδες μετά, ήταν απόμακρος και αγνοούσε τα μηνύματα και τις κλήσεις της Amanda. Όμως, όταν τον είδε ήταν τόσο ενθουσιασμένη και αμέσως συγχώρεσε την παράξενη συμπεριφορά του.

Κατά τους επόμενους έξι μήνες, άρχισε με ενθουσιασμό να προγραμματίζει τον γάμο τους. Δεν ήξερε όμως ότι όλα θα τελείωναν με δάκρυα …
Μια μέρα, τον Δεκέμβριο του 2014, η Amanda ήταν στο Facebook όταν κάτι έπεσε στο μάτι της. Στον προτεινόμενο κατάλογο φίλων της, ήταν κάποιος που της φαινόταν πολύ οικείος. «Αναγνώρισα τον Chris στην εικόνα, έτσι έκανα κλικ στο προφίλ. Τα έχασα καθώς είδα τον Chris δίπλα σε μια άλλη γυναίκα», θυμάται η Amanda.
Καθώς η Amanda έβλεπε το προφίλ της άλλης γυναίκας, έμαθε ότι ο «τέλειος Chris» της ήταν στην πραγματικότητα παντρεμένος με ένα νεογέννητο μωρό. Επίσης, ανακάλυψε ότι δεν τον έλεγαν Chris, το όνομά του ήταν Paul McHugh. «Μου είπε ψέματα για όλα. Ήμουν απόλυτα σοκαρισμένη και εξαγριωμένη», αναφέρει.

«Του μίλησα στο τηλέφωνο και μόλις είπα: Το όνομά σου είναι Paul, το έκλεισε αμέσως,» εξηγεί η Amanda. Εξαντλημένη και απελπισμένη για απαντήσεις, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του, αλλά εκείνη θεώρησε ότι η Amanda της έλεγε ψέματα.
Η Amanda ήταν σε άσχημη κατάσταση. Ο άνδρας που αγάπησε και είχε συμφωνήσει να την παντρευτεί, ήταν μια απάτη. Και δεν είναι μόνο αυτό, τον είχε αφήσει κοντά στα παιδιά της.

Έξι μήνες μετά την αποκάλυψη του «Chris», εκείνος έρχεται σε επαφή με την Amanda λέγοντας ότι είχε αφήσει τη σύζυγό του και την παρακαλούσε να τον δεχτεί πίσω. Η Amanda συμφώνησε, αλλά σύντομα θα το μετάνιωνε.
Αλλά, τον Νοέμβριο του 2015, άρχισε να εξαφανίζεται για μεγάλες χρονικές περιόδους. «Όταν τον στρίμωξα, παραδέχτηκε ότι ήταν ακόμα με τη σύζυγό του. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τον είχα δεχτεί πίσω. Τότε ανακάλυψα και κάτι άλλο, που άλλαξε εντελώς τα πάντα…»
Η Amanda ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στο παιδί του. Το είπε στον ίδιο και της υποσχέθηκε ότι θα το αντιμετώπιζαν μαζί.

Τον Αύγουστο που ακολούθησε, η Amanda γέννησε το παιδί της, το οποίο ονόμασε Mollie. Όταν το παιδί της έγινε ενός έτους, είδε κάτι στο Facebook για άλλη μια φορά ..
Μια γυναίκα, την οποία δεν γνώριζε, κατονόμαζε τον «Chris» ως ηλεκτρονική απατή. Η ανάρτηση της υπογράφτηκε με το μήνυμα «Κυρίες προσέξτε !!!». Αμέσως η Amanda γνώριζε ότι οι χειρότεροι φόβοι της είχαν επιβεβαιωθεί. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί, σχολίασε την ανάρτηση και μέσα σε λίγες ώρες, τρεις γυναίκες είχαν επικοινωνήσει μαζί της και ισχυρίζονταν ότι ο «Chris» τις έβλεπε όλες ταυτόχρονα.
«Είχε προφίλ σε διαφορετικές ιστοσελίδες, όλες με το όνομα Chris Walker. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν τόσο καλός στο ψέμα που κατάφερε να μας πείσει ότι ήταν ερωτευμένος μαζί μας», εξηγεί η Amanda, η οποία έχει τώρα έναν νέο σύντροφο που της πήρε πολύ χρόνο για να τον εμπιστευτεί.

Εν τω μεταξύ, ο γνωστός ως Chris, αρνείται ότι εξαπάτησε την Amanda λέγοντας:

«Δεν πρόκειται να δεχτώ κάτι τέτοιο. Λέει ότι είναι το παιδί μου, αλλά να κάνει εξετάσεις για να πειστώ. Και όλα αυτά τα προφίλ τα έκαναν αυτή και οι φίλες της και είναι γελοίες. Οι φίλες της δημιούργησαν αυτά τα προφίλ, όχι εγώ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: