ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Επιστροφή στις νίκες για τις Παγκορασίδες του Αριστέα…3-0 την Αιανή

Εκμεταλλευόμενος τον παράγοντα έδρα, Ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΣ Αλιάκμων Αιανής στο Αμύνταιο, σημειώνοντας έτσι...
την 4η του νίκη σε 6 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων του Γ ομίλου της ΕΣΠΕΜ.

Το συγκρότημα της Νόπης Κούση παρ’  ότι παρουσίασε πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση του, βρήκε λύσεις στην αντίσταση των φιλοξενουμένων, χωρίς να απωλέσει σετ. 

Τα εκατέρωθεν λάθη στην υποδοχή, δεν επέτρεψαν σε καμία από τις δύο ομάδες να πάρει κεφάλι στο σκόρ, συμβαδίζοντας μέχρι το 18-18, στη συνέχεια ο Αριστέας ανέβασε την απόδοση του και με αποτελεσματικά χτυπήματα από την επιθετική ζώνη, κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 25-20.
Οι παίκτριες του Αριστέα μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο σετ και προηγήθηκαν με 14-7 και 18-13, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ένα νεκρό διάστημα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, επέτρεψε στην ομάδα της Αιανής να φέρει την αναμέτρηση στον πόντο (21-20), οι γηπεδούχες διατήρησαν την ψυχραιμία τους και με ένα διαδοχικούς πόντους έφτασαν στο 25-21.

Στο τρίτο σετ ο ΑΣ Αλιάκμων έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι του και εκμεταλλευόμενος τη αδράνεια των γηπεδούχων προηγήθηκε με 14-17, όμως και πάλι οι παίκτριες του Αριστέα, με τη συνδρομή των τεχνικών τάιμ-άουτ, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση, παίρνοντας παλικαρίσια το σετ με 25-22.

Διαιτητής: Ιωάννης Στυλιανίδης
Σετ: 25-20, 25-21, 25-22

Αριστέας Φιλώτα Αμυνταίου (Νόπη Κούση): Χαραλαμπίδου, Μπαλι, Κατσουπάκη Μ., Γιώβη, Κατσουπάκη Α., Θεολογίδου, Κατσουπάκη Ε., Μπαλί Μ., Κιοσέ.
ΑΣ Αλιάκμων Αιανής (Παρασκευάς Φτάκας): Τσιάγια, Βαζιάρα, Γκριτζέλη, Δάπλη, Φτάκα, Ντιντίνου, Τσιγγόνα.








Δεν υπάρχουν σχόλια: