ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Δωρεάν οι διαιτησίες στα γήπεδα του τοπικού της ΕΠΣΗρακλείου

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ το  σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου όλες οι διαιτησίες στα τοπικά πρωταθλήματα θα είναι δωρεάν για...
τα σωματεία της Ένωσης.

Αυτή την είδηση μάλιστα την είχε γνωστοποιήσει και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, στο πλαίσιο της κλήρωσης του κυπέλλου, ενώ να σημειωθεί πως η απόφαση αυτή πάρθηκε κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ανακοινώνει επισήμως ότι όλες οι διαιτησίες του σαββατοκύριακου 9-10 Δεκεμβρίου στα τοπικά πρωταθλήματα θα είναι δωρεάν για τα σωματεία της ΕΠΣΗ.

Η απόφαση πάρθηκε κατόπιν εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γεωργίου-Πλούταρχου Κουτεντάκη και είναι η πρώτη δωρεάν διαιτησία για την φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Η Επιτροπή Διαιτησίας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλα τα μέλη της διαιτητικής οικογένειας του Ηρακλείου για την συνεργασία τους και την ανταπόκρισή τους στο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα σωματεία δωρεάν αυτό το σαββατοκύριακο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: