ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Απέβαλλαν οριστικά την ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα για τη φανέλα της Γενοκτονίας

Απέβαλλαν οριστικά την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου από το πρωτάθλημα... διότι στην πρεμιέρα Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, έπαιξε με φανέλα, που αναγραφόταν μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Δυσκολεύουν πολύ πλέον τα πράγματα στην ΠΑΕ Ποντίων, αφού όπως έγινε γνωστό προ ολίγου από την ΕΠΟ, οι εφέσεις της εναντίων των αγώνων που δεν έγιναν, απορρίφθηκαν!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ λαμβάνοντας υπ’όψιν και τις καταθέσεις για επιπλέον στοιχεία, που έδωσαν οι δύο διαιτητές Δρακίδης και Κουμπαράκης προ ολίγων ημερών, ανακοίνωσε σήμερα εν τέλει σχεδόν μετά από τρεις μήνες την απόφασή της, η οποία ήταν αρνητική για την ομάδα του Θρυλορίου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΕΠΟ η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της από 10.10.2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της υπ’ αριθ. 1/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης».

Πλέον μετά και από αυτή την πολυαναμενόμενη απόφαση, είναι οριστική η αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα. Και αναμένουμε από εδώ και πέρα ποια θα είναι η συνέχεια και αν θα υπάρξει αντίδραση από την ομάδα του Θρυλορίου, που πάντως φαίνεται αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

epontos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: