ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Έπαθε εγκεφαλικό πάνω στη πίστα γνωστός τραγουδιστής

Σε κέντρο αποκατάστασης νοσηλεύεται ο γνωστός και ως το «μπαγλαμαδάκι»...
ο Χρήστος Κανελλόπουλος της Αθηναϊκής Κομπανίας ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό που έπαθε μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε.

Κοντά 4 δεκαετίες πριν έκανε τα πρώτα του βήματα με την Αθηναϊκή παρέα του. Το 1978 αποσπούν το πρώτο βραβείο στην τηλεοπτική εκπομπή για νέους καλλιτέχνες «Να η ευκαιρία». Το 1981 τραγουδά τα κομμάτια του Δημήτρη Χατζηδιάκου στο δίσκο με τίτλο «Αγαπητέ θείε Τάκη». Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει ο δίσκος, κυκλοφορεί την αμέσως επόμενη χρονιά το «Θυμήσου θείε Τάκη» με ρεμπέτικους και λαϊκούς ήχους.

Από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του, όταν συνεργάστηκαν με τον αξέχαστο δημιουργό της επιτυχημένης σειράς «Το μινόρε της αυγής», Φώτη Μεσθεναίο. Μετέπειτα ακολούθησε και η ομώνυμη δισκογραφική δουλεια.

Άλλες αξιοσημείωτες συνεργασίες ήταν με ονόματα όπως η Χάρις Αλεξίου, η Ελένη Βιτάλη, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Στρατός Διονυσίου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Κώστας Βίρβος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Αντώνης Βαρδής και πολλούς άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις και την ανθρωπιά τους προκειμένου να στηρίξουν τον συνάδελφο τους στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Με αγάπη, θαυμασμό και σεβασμό στο πρόσωπο του ανήμπορου σήμερα συναδέλφου της, η γνωστή τραγουδίστρια Ερωφίλη ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια συναυλία αγάπης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αποθεραπεία του.

Η εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, που παραχωρήθηκε από τον επιχειρηματία Κώστα Τζάλλα αφιλοκερδώς.

«Ο μπαμπάς μου είναι γενναίος άντρας, όμως στα 67 του καλείται να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Να μάθει από την αρχή να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να αυτοεξυπηρετείται. Δυστυχώς, όμως, τα οικονομικά μας είναι σχεδόν μηδαμινά» είπε συγκινημένη στην «Epsresso» η κόρη του τραγουδιστή Δάφνη και συνέχισε: «Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην Ερωφίλη και σε όλους όσοι θα λάβουν μέρος στη συναυλία, καθώς και στη Γιώτα Νέγκα και στον Παντελή Θαλασσινό, που κατέθεσαν χρήματα για τον πατέρα μου».

eleftherostypos


Δεν υπάρχουν σχόλια: