ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Η Πιο Ξεκαρδιστική Στιγμή στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης – «Λύγισε» Μέχρι και η Απαθέστατη Αννίτα (Video)

Όλα αυτά τα χρόνια, η Αννίτα Πάνια και οι εκπομπές της μας έχουν χαρίσει στιγμές απείρου κάλλους και άφθονου γέλιου που δε χορταίνουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

Να που, όμως, η συγκεκριμένη σκηνή...

μας είχε ξεφύγει και ομολογούμε πως ντρεπόμαστε πολύ γι’ αυτό. Πρόκειται για ατάκα που ειπώθηκε δύο περίπου χρόνια πριν σε μία από τις λιγότερο δημοφιλείς εκπομπές της Αννίτας, το «Parole».

Και το πράγμα έχει ως εξής: H 25χρονη τηλεθεάτρια Έφη τηλεφωνεί για να μοιραστεί το «μεγάλο της πρόβλημα» -όπως χαρακτηριστικά είπε- ζητώντας τη συμβουλή της παρουσιάστριας και του πάνελ της εκπομπής. Ποιο ήταν όμως το πρόβλημά της; Ότι ο επί έναν χρόνο σύντροφός της ήταν… χοντρός και είχε πολλές τρίχες.
Η ίδια λοιπόν, παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης τον βάζει να μεταμφιέζεται και τον καλύπτει ολόκληρο «εκτός από το επίμαχο σημείο που χρειάζεται».

«Πώς μπορεί να μεταμφιεστεί ο χοντρός και τριχωτός άνθρωπος; Σε τι;», αναρωτιέται η Αννίτα για να πάρει την απάντηση που έκανε όλο το πλατώ να πέσει κάτω από τα γέλια.

Η απάντηση ήρθε δια στόματος του πάντα σοβαρού Νίκου Σαμοΐλη, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά «λύθηκε» στα γέλια. Σε τέτοιο βαθμό που οι δυο τους αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το στούντιο, με τα γέλια τους να εξακολουθούν να ακούγονται από τους διαδρόμους του Epsilon.

Η Αννίτα και ακόμα ένας συνεργάτης της, κλήθηκαν να συνεχίσουν την εκπομπή, κάτι που δεν κατάφεραν με επιτυχία.


Το βίντεο αυτό δε μπορείς να μην το βάλεις στο replay. 


Δεν γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: